Nationale SchildersVakprijs 2011

Eisenga Meesterschilders wint de Nationale SchildersVakprijs 2011

Eisenga Meesterschilders won met het project ‘Houten villa Sandtmannlaan te Naarden’ de Nationale SchildersVakprijs 2011 in de categorie Onderhoudsschilderwerk.                                  


Het juryrapport luidde;

‘In de categorie onderhoudsschilderwerk ontmoette de jury zeer gemotiveerde schildersbedrijven, met hart voor hun vak, in alle gevallen maakte de schilder op spectaculaire wijze het verschil; werd van een onooglijk of vervallen object een stralend resultaat gemaakt.
Steeds droeg het werk van de schilder bij aan een betere leefbaarheid, ook in de omgeving van het object.
Daarbij zijn alle genomineerde projecten schoolvoorbeelden van hoe belangrijk en invloedrijk onderhoudsschilderwerk kan zijn.
Ook valt bij alle projecten op hoe vakkundig de schilders met hun materialen en ondergrondbehandeling zijn omgesprongen.
Veel schildersbedrijven bleken voldoende kennis in huis te hebben om een eigen keuze te maken voor ondergrondbehandeling en afwerking. En als dat niet het geval was, zochten ze die kennis op, In één geval liet het schildersbedrijf zich zelfs bijscholen om het project de juiste behandeling te geven.
Kiezen is moeilijk, en dat was het dan ook in deze categorie. De winnaar is het bedrijf dat zich van de genomineerden het meeste door de vaste leverancier heeft laten leiden, misschien een minpuntje. Maar het resultaat is oogverblindend, en het gevolg van een heel precies en verantwoord schilderproces dat in relatief korte tijd is doorlopen.

Een project om trots op te zijn. De winnaar in deze categorie is:
Eisenga Meesterschilders met de ‘houten villa aan de Sandtmannlaan in Naarden.’

De Nationale SchildersVakprijs heeft als doel om kwaliteitsschilderwerk te bevorderen en te promoten, en is een gezamenlijk initiatief van:
- EISMA’s Schildersblad
- Schildersvakkrant
- SchildersVAK.nl

Winnaar onderhoudsschilderwerk Eisenga Meesterschilders uit Bussum met het schilderwerk aan een houten villa in Naarden.


Pdf: Download in pdf formaat